Az Újpest egyik legnagyobb őszi felfedezettje, és tehetsége az elmúlt pár napot - az ebben a szezonban nem éppen fényes teljesítményt nyújtó- holland élvonalbeli Feyenoord alakulatánál töltötte. A játékost a rotterdamiak visszavárják, noha még csak az ománi edzőtábor lehetőségét kínálták fel számára.

Leo Beenhakker többször is megtekintette már az ifjonc játékát, és rendre lenyűgözte őt. A két klub ( Újpest és Feyenoord) képviselői szerint Simon utazása nem nevezhető próbajátéknak, inkább ismerkedésnek szánták a piros-fehérek vezetői ezt a három napot. Simon egy nyilatkozatában elmondta, hogy nem szeretné cserbenhagyni az Újpestet, de szerinte hiba lenne nem élnie egy ekkora lehetőséggel, ha valóban alkalma lesz az Eredivisie-be igazolni. A szélső tavaly a Celtic gárdájának érdeklődését is felkeltette, de végül nem sikerült a skót klub vezetőségét meggyőznie. Ugyan Simon még semmi konkrétumot nem tud, ajánlatról a "tulipánosok" részéről pedig még szó nincsen, azért az mindenképpen biztató, hogy a Feyenoord számít a 19 éves labdarúgóra a január 7-én kezdődő, ománi edzőtábora során.

A bejegyzés trackback címe:

https://nb1foci.blog.hu/api/trackback/id/tr992532982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása