A rutinos játékos, épp a városi rivális, Ferencváros csapatában mutatkozott be első osztályú mérkőzésen. A támadó a Budafok, a Csepel, a III.Kerület, a PMFC, illetve a Pápa együtteseiben is megfordult, majd 2003-ban Siófokon kötött ki. A Balaton-partiak színeiben annyira ment neki a játék, hogy ezután a Debrecen vásárolta meg őt, majd az FC Fehérvár igazolta le, ahol 2005 nyara óta játszott, kivéve 2007 tavaszát, hiszen akkor a török Ankaraspor együttesét erősítette. Vaskó Tamás játékjogáért került a lilákhoz, méghozzá egy szezonig tartó kölcsönszerződés keretében. Az elismert futballista eddig 167 alkalommal kapott szerepet NB1-es mérkőzésen, ezen találkozók során 55 alkalommal volt eredményes. Lothar Matthäeus kapitánysága alatt a válogatottban is bemutatkozott, 2005 decemberében kezdőként játszott, 56 percet, Antigua és Barbuda ellen.

Az elmúlt idényben, Mezey György irányítása alatt, már nem számított alapembernek a Videoton keretében, mindössze 7 találatig jutott, 22 összecsapáson, a Magyar Kupában 5 meccsen 2 alkalommal talált be, illetve a Ligakupában 7 találkozón 3 gólig jutott.

Sitku mindenképpen erősítésnek számít az Újpest FC számára, illetve a támadó is örül, hogy ismét komolyan számolnak vele aktuális klubjánál!

forrás: ujpestc.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://nb1foci.blog.hu/api/trackback/id/tr152156038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása