Két éves szerződést kötött a Fradival, az ausztriai edzőtábor során, Marek Heinz. A harminckét esztendős csatár harminc alkalommal húzhatta magára a cseh válogatott szerelését. Edzőmérkőzésen már pályára lépett a zöld-fehér együttesnél, a Temesvár ellen ő szerezte a Ferencváros egyetlen találatát.

A gólerős támadó a Bundesligában három csapatnál, a Hamburg együttesében, a Bielefeld, illetve a Mönchengladbach alakulatában játszott.

2005-ben elfogadta a Galatasaray ajánlatát, majd ezután Franciaországban légióskodott. A legutóbbi szezonban Ausztriában kapott szerepet, menedzsere a cseh Nova TV-nek elmondta, hogy a labdarúgó közvetítésével hazájából újabb játékosok érkezhetnek a patináns magyar klubhoz, az FTC-hez.

forrás: nb1.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://nb1foci.blog.hu/api/trackback/id/tr692157590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása