A Videoton vezetőedzője nagy várakozással tekint a csütörtök esti visszavágó elé, de mélyreható változásokat nem vár a találkozótól, hiszen a mester szerint nem történt olyan személyi változás a keretben, vagy szerkezeti változtatás, amelynek döntő átütőereje lenne az összecsapás során. Mezey György úgy gondolja, hogy erősebb, masszívabb együttest alkot a Videoton, mint az előző évben, de még egy apró lépés hiányzik nekik a stabil nemzetközi szereplés elérése felé. Mezey György véleménye szerint túljuthat a Vidi a Mariboron, de őt meglepi, hogy sokan átnéznek a szlovén csapaton, pedig a Maribort nemzetközi szinten is tapasztalt, dörzsölt labdarúgók alkotják, ez pedig természetesen a pályán mutatott teljesítményeken is megmutatkozik. A szakember hozzátette, hogy a Győrben megvívott odavágón, talán a pálya idegensége miatt is, nem volt elég magabiztos a Vidi játéka, ez pedig nélkülözhetetlen egy-egy mérkőzés során a mezőnyfölény kiharcolása érdekében. Csütörtök este gólt, gólokat kell lőnie a Videotonnak, mondta a tréner.

A vezetőedző megnevezte azt a 19 labdarúgót, akik lehetőséget kaphatnak a csütörtök esti maribori összecsapáson, íme a nevek: Bozsovics, Tujvel, Lázár, Andics, Lipták, Vaskó, Milanovics, Elek, Gosztonyi, Farkas, Sándor, Polonkai, Szakály, Djordjic, Lencse, Alves, Vujovics, Nikolics.

Érdekesség, hogy a tavalyi szezonban Mezey György első számú kapusként adott lehetőséget Sebők Zsoltnak, a hálóőr most a padon sem kap szerepet, hiszen a fiatal Tomasz Tujvel lesz a cserekapus. Illetve a frissen igazolt Vaskó Tamás is viszonylag hamar beharcolta magát a Fehérvár keretébe.

forrás: vidi.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://nb1foci.blog.hu/api/trackback/id/tr902168336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása