Kész a teremtorna sorsolása!

2010.12.22. 18:13

A Magyar Labdarúgó Szövetség szerda délelőtt egy hivatalos sajtótájékoztató keretében számolt be a januárban megrendeződő Borsodi Teremlabdarúgó Bajnokság részleteiről, valamint a média képviselői előtt Mészöly Géza, illetve Prukner László közreműködésével elkészítették a sorsolást is.

A tornán 19 csapat vesz részt, köztük pár másodosztályú gárda is, a Videoton nem nevezett a "bajnokságra", de többek között az Újpest, a Ferencváros, a Debrecen, a Győr, a Diósgyőri VTK és a REAC labdarúgói is lecserélik a stoplist (persze nem végleg) a január 9-én kezdődő sportesemény kedvéért.

A csoportok beosztása:

Nyíregyháza, január 9.

A csoport:
Nyíregyháza Spartacus FC
MTK Budapest
Gyirmót FC

B csoport:
DVTK
Enternet-FC Tatabánya
Dunakanyar-Vác

Szeged, január 15.

A csoport:
Szeged (NBIII)
Vasas
Lombard Pápa Termál FC

B csoport
Kecskeméti TE-Ereco
Szolnoki MÁV
Ferencvárosi TC

Szombathely, január 23.

A csoport
Szombathelyi Haladás
Újpest FC
Pécsi MFC

B csoport
Győri ETO FC
REAC
BFC Siófok

A nagy döntő végül hatcsapatos lesz, ahol házigazdaként a DVSC  biztos résztvevő, illetve a három selejtező győztese mellett a két legjobb második is kvalifikálja magát a január végén megrendeződő  fináléra.

forrás: hajralilak.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://nb1foci.blog.hu/api/trackback/id/tr792532950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása