A Magyar Labdarúgó Szövetség képviselői (MLSZ) úgy döntöttek, hogy az elvileg még decemberre kiírt 17. forduló, illetve a Magyar Kupa nyolcaddöntőinek visszavágói is februárra tolódnak, tehát idén sajnos már nem folytatódnak a magyar futball párharcai, jön a hosszú téli álom.

Kellett a szervezkedés, kellett az okoskodás? A meteorológiai zsenijeink a szeretett szövetségünk székházában nyáron a hasukra csaptak, és úgy döntöttek, hogy két fordulót előrehoznak a tavaszi idényből. Na ez az ami nem jött össze! Az NB1-es stadionok, futballpályák rossz időben nem igazán alkalmasak mérkőzések megrendezésére, tisztelet a kivételnek: Győr, Fehérvár. De sajnos két alakulattal nem folytatódhatnak a küzdelmek, ezért a Monicomp Liga befejeztével együtt blogom is elcsendesedik. Terveim persze vannak, mint mindig, nem leszünk februárig bejegyzés nélkül, de aki kicsit is ismer gondolhatta, hogy a munka soha nem áll meg.:)

Első "napirendi" pont: 5 részes sorozat keretében bemutatom az élvonal legjobb légiósait, természetesen a "díjakat" én osztom ki, teljesen független véleményem alapján. 5 epizód, 5 játékos bemutatása, heti egy alkalommal. Na, akkor már ott tartunk, hogy január közepe. Ezeket az írásokat szombaton fogom elkészíteni.

Második merényletem olvasóim ellen az ősz legjobb mérkőzéseinek felidézése. Tartalmi részletekről nem nyilatkozom, a cím magáért beszél, ha érdekel a téma, akkor minden pénteken nézegesd az oldalam!

Harmadik, és végül utolsó elhatározásom, hogy a friss átigazolásokról azonnal beszámolok, ezért télen is érdemes lesz velem tartani, várom a látogatóimat! Kezdés holnap, tehát pénteken.

A bejegyzés trackback címe:

https://nb1foci.blog.hu/api/trackback/id/tr192489033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása