Herczeg András  december közepén mondott le a Debrecen vezetőedzői posztjáról, de a szakember természetesen nem távozik a Cívisvárosból, hiszen szakmai igazgatóként folytatja munkáját a Lokinál. Mivel a DVSC felnőtt alakulatának új trénerét csak januárban nevezik ki, elindultak a találgatások, a felvetések, szinte minden valamire való magyar edzőt összeboronáltak már a piros-fehérekkel, Szima Gábor azonban első alkalommal nyilatkozott a hajdúságiak hivatalos honlapjának erről az ügyről, de igazából a semmiről beszélt, nézzük meg közelebbről, kik voltak eddig a jelöltek, és ki lehet a valós befutó...

Első jelöltként a sajtóban Bölöni László neve jelent meg. A jelenleg munkanélküli szakember (nem nagy meglepetésre) megfizethetetlen a Debrecen számára, hiszen külföldi csapatainál enyhén más anyagi körülmények között dolgozott Bölöni, például a Standard Liége gárdájánál. A pletyka aztán az SZTK-Erima alakulatánál ténykedő Várhidi Péter felé vetődött, ám Szima az ő érkezését szintén kizártnak tartja, mivel a SportTV-ben, szakkommentátorként számtalanszor, jogtalanul negatív kritikákkal illette a DVSC-t, ezért valószínűleg nem várnák őt tárt karokkal a szurkolók, ha áttenné a székhelyét a Nagyerdőbe. Várhidi esetében az sem elhanyagolható szempont, hogy igen erős újpesti kötődése van, és ugyebár a két klub kapcsolata nem túl rózsás az elmúlt években. Ha már Újpest, Mészöly Géza személye is felvetődött, mint utódjelölt, mert állítólag látták őt a városban nem sokkal Herczeg András távozását követően. Ő azonban aktív szerződéssel rendelkezik a negyedik kerületben, kérdés, hogy a lila-fehérek vezetői tudják-e tartani a számára beígért feltételeket, vagy Mészöly sem kap időben fizetést, mert akkor egy érdekes jogi hercehurca következhet a Megyeri úton, de szerintem nem ő lesz a befutó! Aczél Zoltán, Prukner László, és Sisa Tibor az utolsó hármas. Meglátásom alapján Aczél Zoltán marad Szombathelyen, a Hali élén, hiszen nem oly rég nevezték ki, viszonylag jól alakultak számukra a dolgok az őszi szezon végén, hiszen eredményesen futballoztak. Sisa Tibor rendkívül megbecsült tréner Kaposváron, meglepne, ha fél szezon elteltével felállna a zöld-fehérek kispadjáról, úgy látom: van benne akkora becsület, hogy nem hagyja el a Rákóczit.

A Ferencváros vezetőedzőjeként ideggörcsé vált Prukner kérdése egészen más helyzet! McCabe egymás után halmozza a buta lépéseket, ki tudja, talán enged a Lokinak, és kivásárolják Pruknert a szerződéséből? NEM HISZEM.

Én úgy gondolom, hogy külföldi tréner veszi át a DVSC irányítását, akár Tomiszlav Szivics vagy Kondás Elemér is lehet a végső befutó, de sokkal nagyobb az esély arra, hogy még csak pletyka szintjén sem említette meg a média a Loki újdonsült trénerét, ki már talán névtelenül dolgozik a piros-fehérek kispadján, mivel kinek a javaslatára akarná "levadászni" Szima Gábor, az Újpest csapatkapitányát, Tisza Tibort? Persze Tiszának van debreceni kötődése, de ez kevés ahhoz, hogy valakit meg akarjon vásárolni Szima, és hivatalos csatárjelölt legyen a Cívisvárosban.

A bejegyzés trackback címe:

https://nb1foci.blog.hu/api/trackback/id/tr232543746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása