Pár év kihagyás után ismét terembe vonul a magyar NBI-ben szereplő gárdák zöme, illetve a másodosztályban vitézkedő csapatok egy része. Ugyan a kispályás futball újraélesztésének az ötlete sok alakulat vezetőségénél kiverte a biztosítékot, hiszen nem szívesen szakítanák meg a téli alapozást az együttesek, azonban az Újpest, a Debrecen, a Diósgyőri VTK, a Ferencváros biztos részvétele garantálja a fantasztikus hangulatot, a szurkolóikat ismerve. Január elején tehát magyar futball!!

A selejtezők helyszíneit is meghatározta már a Magyar Labdarúgó Szövetség erre illetékes bizottsága, melynek értelmében Budapest ismét kimarad a szórásból. A döntés szerint Nyíregyházán, Szegeden, illetve Szombathelyen csapnak össze a gárdák azért, hogy bejussanak a hatos döntőbe, melynek ismét Debrecen és a Főnix Csarnok ad majd otthont. A Loki csak a Cívisvárosban csatlakozik a tornához.

A mérkőzések két félidőből fognak állni, egy játékrész 12 percig tart, így a tiszta játékidő  24 minutum lesz, tehát a bíróknak a meccs megszakítása esetén meg kell majd állítaniuk az órát. 5+1-es felállásban vehetik fel a kesztyűt a csapatok egymás ellen. Azonban egyetlen dolog még nem biztos, a televíziós közvetítés, hiszen erre az újságírói kérdésre Borbély Zoltán pár napja kitérő választ adott, azt mondta, hogy vélhetően lesz olyan csatorna, amelyik szívesen műsorra tűzi ezt a sporteseményt.

A konkrét sorsolás még nincs meg, amint az MLSZ beosztja a csoportokat, itt is értesülhetnek róla az olvasók. A "bajnokság" tétje 5 millió Ft, ami a magyar klubok anyagi helyzetét ismerve busás bevételnek mondható.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nb1foci.blog.hu/api/trackback/id/tr592532391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása