A Monicomp Liga 15. fordulójának péntek esti összecsapásán a kiesőjelölt Siófok látogat a Budapest Honvéd otthonába, talán egy döntetlenecske reményében. Pedig most biztosan hadilábon állnak lelkileg a vörös-feketék labdarúgói, hiszen Massimo Morales az előző héten borította a bilit, így mindenki tisztában van vele, hogy gondok vannak a fővárosiak háza táján, főleg a pénzügyek terén, ami Magyarországon egyet jelenthet az eredménytelenséggel. A Balaton-partiak ma győzhetnek, van rá esélyük, és egy sikerrel el is kerülhetnek a veszélyeztetett zónából.

Jól kezdték az idényt a sárga-kékek, azonban az utóbbi pár körben brutálisan leszakadtak a középmezőny első felétől is, pedig amelyik gárda otthon veretlen marad az Újpest, Videoton, Debrecen hármassal szemben, valamint az Üllői úton megtréfálja a Ferencvárost, az nem NBII-es szintű. Azonban könnyen bajba kerülhetnek Horváth Károly tanítványai, hiszen a Kecskemét tör fel, mint a talajvíz, és az Aczél Zoltán által irányított Haladás sem szerénykedik sokáig 10 ponttal, ezt biztosra vehetjük. Horváth Károly elmondta, hogy ők nem akarnak riválisuk problémáival foglalkozni, hanem saját játékukra kell maximálisan koncentrálniuk, így talán elhozhatnak legalább egy egységet a Bozsik-stadionból. A szakember szerint az utolsó két mérkőzésén a pontvadászatban jól futballozott a csapata, annak ellenére, hogy egyetlen alkalommal sem sikerült két vállra fektetni ellenfelüket.

Csend van Kispesten, Morales viharos távozását követően hatalmas kérdés, hogy mire megy a mostantól Szalai László kezei alatt formálódó gárda. A vörös-feketék eddigi produkcióján nem látszódott, hogy csúsznak a bérek, nincsenek kifizetések, de Újpesten valami megtört. Az eddig oly stabil Honvéd-védelem 5 perc alatt kapott két gólt, majd' nem sokkal később a harmadikat is. Plusz világtalanul fociztak, alig akadt helyzetük, így Bajner Bálintnak egy "kezit csókolommal" legalább tartoznak, mivel megmentette a becsületüket. A vendéglátók új trénere úgy fogalmazott, hogy nem lesz egyszerű feltörni a Siófok hátsó alakzatát, hiszen nagyon szervezettek, annak ellenére, hogy a tabella végén állnak. Hozzátette, hogy szinte minden találkozójukon ugyanabban a felállásban lépnek pályára, ezért rendkívül összeszokott társaságról van szó. Szalai elvárja az együttesétől, hogy türelmesen próbálják meg a Balaton-partiak védekezését feltörni, és tartsák itthon mind a három pontot.

A várható összeállítások
Honvéd: Kemenes - Takács P, Botis, Debreceni, Hajdú - Sadjo, Akassou, Horváth, Abbas - Danilo, Bojtor
Siófok: Molnár P. - Mogyorósi, Fehér, Graszl, Novák - Ivancsics, Kecskés, Tusori, Lukács - Sowunmi, Homma

forrás: honvédfc.hu, nb1.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://nb1foci.blog.hu/api/trackback/id/tr232458827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása