A Monicomp Liga 14. fordulójának egyik slágermérkőzésén a Győri ETO fogadja a Videoton alakulatát. A kisalföldiek a fehérváriakkal együtt a szezon előtt bajnokesélyesnek lettek kikiáltva, azonban amíg Mezey György tanítványai eddig hozzák a tőlük elvárt szereplést a pontvadászatban, addig a Pintér-legénység erősen beragadt, így az alsóház "masszív" tagja lett. A találkozó pikantériája még, hogy az előző idényben pont Győrben bukta el a bajnoki aranyérmet a Vidi, így a piros-kékek biztosan szeretnének revansot venni riválisukon.

Ki tudja mi a gond a Pintér Attila irányítása alatt álló Rába-partiaknál? Egy biztos, nem lehetnek boldogok a zöld-fehérek eddig nyújtott produkciójuk miatt, mert szimpatizánsaik és a magyar labdarúgás szakértői is többet vártak tőlük az idei kiírásban. Persze egy sorsfordító siker sokat jelenthet, lehet, hogy a Vidi ellen következik majd ez?  Pintér Attila úgy gondolja: Magyarország egyik legjobb alakulatával találkoznak, akik a nyáron is sokat erősítettek és rendkívül jól igazoltak, így jelenleg az ország legkiválóbb keretével rendelkeznek. A szakember hozzátette: nagy előnye ellenfelüknek, hogy egyben tudták tartani a csapatot, és a nagyszerű alapot próbálták még "combosabbá" tenni. Pintér szerint a nagyobb veszteni valója most a Székesfehérvárnak van. A mester elmondta: játékosainak hozzáállásban, és küzdeni tudásban is jeleskedniük kell.

Tüske lehet a piros-kékek szemében a 2009/2010-es idény utolsó fordulójától az ETO. Ilyenkor még a legnagyobbakban is dolgozik a bosszúvágy, de a Győr otthonából elhozni a három pontot hatalmas bravúr akármelyik magyar gárda számára, hiszen a kisalföldiek hazai közönségük előtt általában össze tudják kapni magukat. A Mezey-legénység vezeti a tabellát, de csak három pontra van tőlük a Zalaegerszeg, úgyhogy nekik is égető szükségük van a győzelmet jelentő három egységre. Dr. Mezey György igen szűkszavúan fogalmazott, annyit mondott, hogy szeretnék sikeresen venni az előttük álló akadályt, és nyerni akarnak a Rába-partiak vendégeként is, ezen a roppant fontos bajnoki összecsapáson.

A várható összeállítások
Győr:
Stevanovic - Fehér, Stanisic, Eugene, Völgyi - Koltai, Pilibaitis, Ji-Paraná, Ganugrava - Bouguerra, Aleksidze
Videoton: Bozovic - Lázár, Vaskó, Lipták, Andic - Gosztonyi, Sándor, Farkas B., Polonkai - Alves, Nikolic

forrás: nb1.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://nb1foci.blog.hu/api/trackback/id/tr882442442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása