A Monicomp Liga 13. fordulójának rangadóján a Ferencváros együttese Zalaegerszegre látogat, hogy összemérje erejét a Csank János által irányított ZTE gárdájával. A tavalyi szezonban mindkét összecsapásuk nagyon jól sikerült a feleknek, hiszen az Üllői úton 4-1-re tudott nyerni az FTC, majd Zalában vendégeskedve 0-3-ról pontot veszítettek a zöld sasok, hiszen vendéglátóik 3-3-ra mentették a mérkőzést. Csank Fradi-verésre készül, Prukner is nyerni akar, így reménykedhetünk benne, hogy ismét egy gólgazdag, izgalmas párharc előtt állunk.

A Zalaegerszeg nem indított valami fényesen az idei kiírásban, hiszen a Kaposvár 5-3-ra tudott diadalmaskodni a ZTE-Arénában, de a harmatos kezdést nagyszerű folytatás követte, hiszen a Csank-legénység már a második helyen vitézkedik a bajnoki pontvadászatban, csupán három egységnyire lemaradva az éllovas Videotontól. Csank János elmondta, hogy a Fradi elleni meccseken mindig más a körítés, hiszen több szurkoló látogat ki az összecsapásra, ami plusz motivációkat jelenthet labdarúgóinak. A szakember hozzátette: igyekeznek úgy futballozni, ahogy kell, azaz ha ellenfelüknél a labda, akkor védekezni fognak, ha az ő lábukon pattog a játékszer, akkor pedig a támadásokra akarnak koncentrálni. A tréner szerint annak ellenére, hogy az FTC-ről sok negatívumot mondtak az idény előtt, nem alkotnak rossz csapatot, sem játékosaikat, sem edzőjüket alapul véve, ami még nagy fegyvertény lehet számukra- folytatta a mester-, hogy a találkozók közben is képesek szerkezetet váltani, így mindenképpen észnél kell majd lenniük.

Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy a kilencedik kerületiek szállítják a bravúrpontokat, mert Prukner László együttese nem csinál mást, csak hozza a kötelezőket, de ez sem kis szó a Monicomp Ligában, hiszen a teljesen felborult erőviszonyok és a sok-sok keresztbeverés miatt iszonyatosan szorosan alakul a bajnokság állása, így a Fradit ezek az előre elkönyveltnek tűnő sikerek egészen a dobogóig repítették, ami nagy bravúr. Prukner László úgy fogalmazott: mostanában mindkét gárda nagyon jól teljesít, tisztában vannak riválisuk erejével a zöld-fehérek, de eredményesen szeretnének szerepelni ellenfelük otthonában is. Prukner nem tehet mást, mint bízik benne, hogy az ő szándékaik szerint alakul a mérkőzés.

Az előzetesen megadott összeállítások:

ZTE: Vlaszák - Turcsik, Miljatovic, Varga R., Panikvar - Szalai, Horváth A., Kamber, Balázs - Rajcomar, Simon A.
FTC: Ranilovic - Adriano, Csizmadia, Rodenbücher - Andrezinho, Józsi, Maróti, Stanisic, Rósa - Schembri - Heinz

A találkozót a SportTV élőben közvetíti!

forrás: nb1.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://nb1foci.blog.hu/api/trackback/id/tr212427173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erosa · http://koteny.blog.hu/ 2010.11.06. 16:25:42

Ez a ZTE rémgyenge, főleg Rudnevs és Pavicsevics nélkül, ha most nem nyer a Fradi akkor soha.

Zsozsomessi · http://campionato.blog.hu/ 2010.11.06. 16:55:36

@Peaks: nem tudom, szerintem a Fradi sem olyan rémesen erős, háromesélyes mérkőzés, az biztos
süti beállítások módosítása